Prefab-house-steel-cheap-low-cost
low-cost-house-iraq-camp-refugee-affordable-military-modular-hospital-kenya-manufacturer-turnkey-cheap-accommodation
niger-low-cost-house-project-manufacturer-light-foam-concrete
angola-low-cost-house-project-affordable-camp-refugee-manufacturer-steel-prefabric
nigeria-low-cost-house-affordable-steel-manufacturer

DÜŞÜK MALİYETLİ EVLER (TOPLU KONUTLAR)

İnsan hayatındaki ana önceliklerden biri barınaktır (Barınma). Ve bildiğiniz gibi; konut çoğumuz için en önemli giderlerden biridir. MODSTEEL bu temel ihtiyaç için modüler düşük maliyetli evler üretmektedir. En son teknoloji roll form üretim hatlarımızla seri üretim yeteneğine sahibiz. Düşük maliyetin yanı sıra ev çözümlerimiz yenilikçi, kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

Hafif çelik yapılarımız veya köpük beton çelik yapılarımız endüstriyel veya geleneksel konutlarda konaklama üniteleri olarak kullanılabilir. Tüm MODSTEEL yapıları mükemmel ses yalıtımı ve ısı yalıtımı özelliklerine sahiptir. Yapılarımız güvenli, dayanıklı, konforlu ve sessizdir.

Düşük maliyetli çözümlerimiz ayrıca işçi konaklama binaları, acil durum binaları, toplu konutlar, madencilik veya petrol ve gaz konaklama kampları için de idealdir. Ofis Binaları, Yurt Binaları, Mülteci Kampları, Askeri Kamplar, Acil Barınma, Lojistik Üs Kampları, Şantiye Binaları, Modüler Birimler, Modüler Hastaneler, Çok Katlı Modüler Oteller, hafif çelik yapıları kullanabileceğiniz alanlardan bazılarıdır.

Sizin için yenilikçi, işlevsel bir çalışma alanı yaratmanıza yardımcı olabiliriz. Optimum mühendislik tasarımlarımız ve yüksek üretim kapasitemiz ile size yüksek kalite standartlarına sahip uygun maliyetli ve kullanışlı bir çözüm sunabiliriz.

Ucuz ev çözümleri için değişik yerleşim planları ve farklı tasarımlar yaptık. İsteğinize bağlı olarak sizin için en iyi çözümü en uygun fiyat avantajı ile sunacağız.

Düşük Maliyetli Konutlarımız, dayanıklılık, performans ve yaşam standartlarından ödün vermez. Fiyat avantajını yerel olarak bulunabilen mevcut malzemelerin kullanımı ile birlikte inşaat maliyetini azaltmaya yardımcı olan en son teknolojilerin kullanımı ile sağlıyoruz. Bütün bunları üstün mühendislik tasarımlarımız ile en optimum şekilde kullanıp size en ucuz en uygun fiyatlı çözümü sunuyoruz. İstanbul başta olmak üzere bizden fiyat almadan karar vermeyin.

Düşük maliyetli evler, mukavemet, temel ve yapı bakımından diğer tüm evler gibi tasarlanır ve inşa edillir. Tek fark, düşük maliyetli evlerin en uygun malzeme ve mühendislik tasarımlarını kullanarak geleneksel evlere kıyasla uygun fiyatlı ve yürütülmesi çok daha ucuz olmasıdır.

MODSTEEL uygun fiyatlı konut sistemi çözümleri düşük maliyetli, yenilikçi ve çevre dostudur. Modern konut teknolojileri ve deneyimli tasarım mühendisliği ekibimiz sayesinde bu yenilikçi teknolojileri kullanarak optimum tasarımları oluştururuz, ve evleri uygun maliyetlerle inşa etmeyi mümkün kılarız.

MODSTEEL, müşterilerine maliyet avantajı, optimum tasarım, hızlı üretim, yüksek kalite, en iyi satış sonrası destek avantajları sunmaktadır.

Firmamız ayrıca mühendislik danışmanlığı, tasarım, imalat, montaj hizmetleri veya anahtar teslim projeler sunmaktadır.

affordable-low-cost-homes-prefabrication-container-modular-camp-sandwich-panel-refugee-camps-military-camps-durable-insulation-manufacturer-steel-roll-form-light-gauge
mass-house-low-cost-affordable-manufacturer-steel-iraq
kenya-low-cost-housing-project-affordable-homes-manufacturer-prefabrication-sandwich-panel
hafif-prefab-building-mass-house-housing-low-cost-effective-manufacturer-steel-design-assembly-camp-office-dormitory